logo

Gerrit heeft
Durf & Lef

Zonder lef geen mooie IT ervaringen.
We durven te proberen, te leren
en van het succes te genieten.

Bekijk onze vacatures Direct solliciteren

Devops Engineer

Je wordt onderdeel van het CD Linux team. Binnen het team wordt een breed pallet aan diensten geleverd aan de Business DevOps teams en aan collega infra teams. Je gaat werken aan het beheren, onderhouden en ontwikkelen van deze diensten. Afhankelijk van kennis, ervaring en ambitie werk je in de teamverband aan de realisatie van de EPIC/ stories op onze backlog / kanbanboard.

Je hebt minimaal hbo werk- en denk niveau, bij voorkeur in de richting van ICT Minimaal 2 jaar werkervaring met Infrastructuur (Linux, Hosting Java EE applicatie , opensource) Minimaal 1 jaar ervaring met container technologie bij voorkeur in combinatie met Openshift Minimaal 1 jaar ervaring met softwareontwikkeling / scripting, denk hierbij aan Python, Java of Go

Reageer direct

Functioneel Ontwerper

Voor de divisie ICT van de RDW in Groningen zijn wij op zoek naar een medior functioneel ontwerper. Je komt te werken in het serviceteam rijbewijzen. Denk daarbij aan het digitaal aanvragen van rijbewijzen of het melden van verlies/diefstal van het rijbewijs bij de RDW. De impact van het werk is dus groot. Dit team werkt zelfstandig en helpt elkaar graag.

Minimaal afgeronde HBO opleiding; Minimaal 2 jaar ervaring als funtioneel ontwerper; Ervaring in een Agile werkomgeving; Ervaring met user stories, UML en use cases; Ervaring met agile methoden, bijvoorbeeld storymapping is een pré; Communicatief sterk, teamplayer, samenwerker.

Reageer direct

Allround Systeembeheerder

Voor onze opdrachtgever zijn wij voor de periode van een half jaar op zoek naar een allround systeembeheerder die bekend is met: Netwerkbeheer en Oracle beheer Autocad omgeving /Windows/VMWare; Begeleiden van koppelingen tussen systemen Security patches.

Harde eis:
Adviseren omtrent ICT security omgeving
Netwerkkennis van Fortigate, HP, Dell, Huawei, Gemnet.

Reageer direct

Systeem / Netwerkbeheerders

Wij zijn op zoek naar ervaren systee/netwerwerkbeheerders voor de uitbreiding van ons detacheringsteam. Jouw werkzaamheden vinden plaats bij relaties van Bloemendaal Consultancy. O.a. het beheren van een Windows 2012/2016 omgeving, of een volledige virtualisatie begeleiden. Als netwerkbeheerder heb je ervaring met Cisco, HPE. Daarnaast in het bezit of studerende voor CCNA.

Minimaal 3 jaar brede kennis en ervaring met nieuwe versies van Microsoft Server (MCSA 2012 en/of 2016). In het bezit van relevante certificaten. Kennis van VMWare en/of Citrix. Als netwerkbeheerder ruime kennis en ervaring met Cisco, HPE en/of Juniper. Het is een pre als je in het bezit bent van een geldig CCNA certificaat. Ook is het een pre als je Microsoft kennis ook een specialisatie hebt zoals bijvoorbeeld Powershell.

Reageer direct

Data Analist

Je transformeert dagelijks data naar begrijpelijke en bruikbare informatie. Je bent thuis in meerdere tools en je zet cijfers om in rapporten en dashboards voor management, controlroom en ketenpartners. Je bent in staat de data te interpreteren, conclusies te trekken en passende aanbevelingen te doen met als doel het succes van de organisatie verder uit te bouwen. In dat kader voer je, ook op eigen initiatief, inhoudelijk overleg met medewerkers en management van de verschillende afdelingen en ketenpartners.

Hbo werk- en denkniveau in de richting van wiskunde, informatiekunde en/of bedrijfskunde. WO is een pre; Minimaal 3 jaar ervaring als SCRUM Master Minimaal 4 jaar ervaring met business intelligence; Minimaal 4 jaar ervaring met Power BI. Minimaal 4 jaar ervaring met het gebruik van BI tooling, Qlikview, Qliksence en R/Python; Minimaal 4 jaar ervaring met Qlikview, Qliksense, Cognos en SQL;

Reageer direct

Senior Projectmanager

Als projectmanager ketenvoorziening leid je omvangrijke projecten in een politiek-bestuurlijke omgeving. Deze projecten hebben een operationeel en/of tactisch karakter en zijn voor onze klanten van strategisch belang. Deze projecten bevatten vaak een stevig ICT- component, gericht op het realiseren van nieuwe of verbeteren van bestaande producten en diensten. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van voorzieningen waarbij diverse organisaties informatie vanuit diverse systemen kunnen uitwisselen.

Afgeronde HBO+ of WO-opleiding Aantoonbare ervaring met het aansturen van agile teams en weet Agile werken te combineren met Prince2. Je kan in het CV aantonen dat je opereert op Ipma C-niveau. Eventueel onderbouwen met een diploma. Kennis van project management in programmaverband en het werken volgens de MSP methodiek Je beschikt over aantoonbare kennis en ervaring in de ontwikkeling van complexe informatiesystemen Je kunt o.b.v. het cv aantonen dat je ervaring hebt in het aansturen van ontwikkelteams die applicaties ontwikkelen gebaseerd op bouwblokken. De methode voor ontwikkelen is gebaseerd op Agile Scrum of SAFe. Kennis van de principes van gegevensmanagement en meta data management t.b.v. de uitwisseling van gegevens tussen partijen Aantoonbaar ervaring met het werken in een politiek en bestuurlijk gevoelige omgeving. Dit moet blijken uit het cv. (Minimaal 5 jaar)

Reageer direct

BC1191 - Tijdelijk
Devops Engineer

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1189 - Tijdelijk
Functioneel Ontwerper

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1198 - Tijdelijk
Allround Systeembeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1196 - Vast
Systeem / Netwerkbeheerders

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1194 - Tijdelijk
Data Analist

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1193 - Tijdelijk
Senior Projectmanager

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

Niks gevonden?

Geen passende vacature gevonden? Laat je gegevens achter en wie weet kunnen wij wel een match voor je maken

Direct solliciteren?

Wij zoeken altijd nieuwe collega's

Stuur je gegevens direct op!