logo

Gerrit heeft
Durf & Lef

Zonder lef geen mooie IT ervaringen.
We durven te proberen, te leren
en van het succes te genieten.

Bekijk onze vacatures Direct solliciteren

Arbeidsvoorwaarden
Primair.

Als je onze collega wordt ....
dan bieden wij jou een leuk team met het familiegevoel, collegialiteit, gelijkheid, waardering, je doet er toe, heel veel gezelligheid (onder en na werktijd), jaarlijks meerdaags uitje, maandelijkse borrels en etentjes, een verjaardagspresentje, met kerst een origineel kerstpakket en een leuke achterban met een bak aan kennis

Oh ja, naast de
leuke dingen:

Vanzelfsprekend bieden wij ook een marktconform salaris, laptop, telefoon, pensioenregeling, eindejaarsbonus, mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, leaseauto, 25 vakantiedagen, ontwikkelingsmogelijkheden en hele interessante opdrachten bij leuke opdrachtgevers.

vacatures

Netwerkbeheerder

Wij zijn op zoek naar ervaren netwerkbeheerders voor de uitbreiding van ons detacheringsteam. Jouw werkzaamheden vinden plaats bij relaties van Bloemendaal Consultancy. O.a. het beheren van Cisco / HP omgevingen, of een volledige netwerkplan maken. 

Minimaal 3 jaar brede kennis en ervaring met Cisco en/of HP switches en routers. In het bezit van relevante certificaten. Ook is het een pre als je Microsoft kennis ook een specialisatie hebt zoals bijvoorbeeld Powershell.

Reageer direct

Werkplekbeheerder

Jouw verantwoordelijkheden als werkplekbeheerder kunnen sterk uiteen lopen. Van het netjes wegwerken van kabels tot het volledig inrichten van een online werkplek met Microsoft 365. Met jou in de buurt hoeven collega’s en gebruikers zich geen zorgen te maken over de continuïteit in het werk. Mocht er zich toch een probleem voordoen dan ben je snel ter plaatse. 

Je hebt een mbo 4 opleiding afgerond in de richting van ICT Beheer, Je hebt zo’n 3 jaar werkervaring om zelfstandig aan de slag te gaan,Als je beschikt over een Microsoft certificaat is dat een pré, Je bent gedreven, accuraat en oplossingsgericht, Je kunt prioriteiten stellen, Je hebt een flexibele instelling en een sociale houding naar je collega’s.

Reageer direct

Backend Developer

Als backend ontwikkelaar draag je direct bij aan het onderzoek. Je ontwikkelt software die grote hoeveelheden data verwerkt en bedenkt creatieve manieren om deze data zo goed mogelijk beschikbaar en inzichtelijk te maken. Samen met collega's ben je constant bezig nieuwe technologische uitdagingen het hoofd te bieden. Werk je graag op een service-oriënted architectuur met state-of-the-art technologieën aan applicaties waar honderden gebruikers elke dag grote hoeveelheden data mee kunnen analyseren en interpreteren? Ga je innovaties op het gebied van data snel, en betrouwbaar beschikbaar te stellen niet uit de weg? Ben je thuis in Java? Vind je het belangrijk dat je werk er echt toe doet, dan is deze klus iets voor jou!

Afgeronde HBO- of WO-opleiding ( 5 jr ) / Ruime ervaring met bouwen van webservices in Spring Boot (Webflux) ( 5 jr ) / Ervaring met het werken binnen een service-oriented architectuur / Ervaring met Git of andere versiebeheersystemen ( 2 jr ) / Ervaring met het ontwikkelen op Linux / Goede beheersing van de Nederlandse taal ( 5 jr )

Reageer direct

Systeembeheerder

Wij zijn op zoek naar ervaren systeembeheerders voor de uitbreiding van ons detacheringsteam. Jouw werkzaamheden vinden plaats bij relaties van Bloemendaal Consultancy. O.a. het beheren van een Windows 2012/2016 omgeving, of een volledige virtualisatie begeleiden. 

Minimaal 3 jaar brede kennis en ervaring met nieuwe versies van Microsoft Server (MCSA 2012 en/of 2016). In het bezit van relevante certificaten. Kennis van VMWare en/of Citrix.  Ook is het een pre als je Microsoft kennis ook een specialisatie hebt zoals bijvoorbeeld Powershell.

Reageer direct

Monitoring Specialist

Wij zoeken een Monitoring specialist die ons kan helpen om de monitoring binnen het CJIB naar een hoger plan te brengen. Als Monitoring Specialist maak jij het monitoren van bedrijfs processen en systemen van het CJIB (beter) mogelijk. Het dagelijkse werk varieert in taken, het zekerstellen dat de monitoring tools nog draaien en bijgewerkt zijn is daar onderdeel van. Het op te zetten team zorgt voor verbinding tussen meerdere monitoring systemen en methoden. De informatie hieruit wordt centraal bij elkaar gebracht en getoond vanuit één bron / als één waarheid.

-HBO werk- en denkniveau -Ervaring met APM tooling (3 jaar) -Concrete ervaring met het opzetten, inrichten en uitbouwen van monitoring tools (zoals ELK, Splunk, etc) (4 jaar). -Concrete werkervaring met metrics/alerting systemen (bijv. Prometheus/Alertmanager of OpsGenie) (3 jaar).

Reageer direct

BC1191 - Vast
Netwerkbeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1189 - Vast
Werkplekbeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1198 - Tijdelijk
Backend Developer

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1196 - Vast
Systeembeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1194 - Tijdelijk
Monitoring Specialist

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

Niks gevonden?

Geen passende vacature gevonden? Laat je gegevens achter en wie weet kunnen wij wel een match voor je maken

Direct solliciteren?

Wij zoeken altijd nieuwe collega's

Stuur je gegevens direct op!