Softwareontwikkeling

Bloemendaal Consultancy is dé businesspartner voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van softwareoplossingen. Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van Microsoft en PHP/MySQL softwareontwikkeling. Wij bieden een compleet aanbod aan tools en concepten die uw bedrijfsvoering aanzienlijk kunnen verbeteren.

Door onze kennis van bedrijfsprocessen zijn wij in staat om effectieve oplossingen te bedenken en te ontwikkelen voor uw unieke businessmodel. Van relatief simpele API (uitwisselen van data tussen uw verschillende softwarepakketten) oplossingen tot complexe bedrijfsapplicaties, we hebben er een erg brede ervaring mee. Kernwoorden:PHP, JQuery, MySQL, HTML, CSS, OOP, MVC, API, XML, AJAX, JSON, BOOTStrap, CodeIgniter framework.

Wij kunnen u helpen met:

Online shops
Online marktplaatsen / registratiesystemen
Implementatie van diverse betalingssystemen (Creditcards, PayPal, SMS)
Integratie met derde partijen (CMR-software, Web services, API)
Social media integratie.
CMS Systemen

Heeft u een op maat gemaakte PHP/MySQL script of web applicatie nodig? Of misschien modificatie van bestaande PHP module of CMS systeem? Dan we kunnen deze voor u ontwikkelen / aanpassen voor een transparante en betaalbare prijs. Voor meer informatie over softwareontwikkeling, neem dan contact op via het contactformulier. Klik hier