QNAP Registered Partner

Bloemendaal Consultancy is vanaf heden QNAP Registered Partner. Dit betekend dat wij u kunnen ondersteunen en adviseren in aanschaf van QNAP producten. Onze deskundige medewerkers weten alles over het productaanbod van QNAP. Heeft u vragen over een specifieke QNAP NAS of heeft advies nodig bij het kopen van een QNAP rackserver voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. We adviseren u graag.

Over QNAP:
QNAP (Quality Network Appliance Provider) Systems, Inc.,heeft, zoals de naam al aangeeft, als doel het leveren van geavanceerde Network Attached Storage (NAS) en Network Video Recorder (NVR) die gebruiksvriendelijk en robuust zijn, een grote opslagcapaciteit hebben en zeer betrouwbaar zijn. QNAP integreert technologie en design met elkaar om zo producten van hoge kwaliteit te leveren die het rendement van uw bedrijf wat betreft het delen van bestanden, virtualisatietoepassingen, opslagbeheer en surveillance in een zakelijke omgeving verbeteren.

Tevens wordt het entertainmentgehalte voor de thuisgebruikers verrijkt dankzij een leuk multimediacenter. Met haar hoofdkantoor in Taipei, voorziet QNAP de wereldmarkt met onafgebroken innovaties en passie van haar systemen.