ICT Strippenkaart

Bloemendaal Consultancy biedt een oplossing voor iedereen die een flexibele afname voor beheer en supportdoeleinden wenst. Met onze ICT Strippenkaart kunt u vooraf inkopen en dit op elk gewenst moment opnemen. De ICT strippenkaart geldt voor zowel telefonisch als on-site support waardoor het makkelijker wordt om vragen te stellen aan ons.

Zo simpel is het!

Hoe werkt het?
Samen stellen wij van te voren vast hoeveel strippen u wilt afnemen. Een ICT strippenkaart geeft u het recht om telefonisch en on-site support te krijgen. Tegen elk on-site bezoek of telefonisch onderhoud worden één of meerdere strippen afgenomen. Eén strip staat voor een uur telefonisch support, dit is tevens het minimum wat de klant afneemt. On-site support gaat in aantallen van vier strippen plus één strip als voorrijkosten. De reactietijd wordt bepaald aan de hand van het soort strippenkaart dat afgesloten is. Dit kan variëren van vier tot acht uur.

Voorwaarden
Vier maal per kalenderjaar ontvangt u een uitwerking van de verbruikte strippen. Indien een strippenkaart opraakt wordt u hiervan op de hoogte gesteld zodat er tijdig nieuwe strippen kunnen worden aangeschaft. De geldigheidsduur van een strippenkaart bedraagt één jaar. Op verzoek kan er ook een strippenkaart buiten kantooruren worden afgesloten. De strippenkaart gaat van start na ondertekening van de overeenkomst. Na ondertekening mag direct worden gebruik gemaakt van de strippenkaart.

De strippenkaart eindigt exact twaalf maanden na ondertekening. Verlenging door Bloemendaal Consultancy zal alleen gebeuren indien dit expliciet is overeengekomen. Na ondertekening dient de factuur voor de strippenkaart, die binnen enkele werkdagen wordt opgestuurd, binnen 30 dagen te worden betaald. Betaling geschiedt voor een minimale periode van één jaar. De strippenkaart geldt alleen voor de klantlocaties binnen Nederland en geldt alleen voor het adres dat op de overeenkomst is genoteerd.

Voor meer informatie over de ICT Strippenkaart, neem dan contact op via het contactformulier. Klik hier