ICT & Onderwijs

“De juiste kijk op IT oplossingen”
Bloemendaal ICT kan voor advies en ondersteuning putten uit ruime ervaring bij scholen. Wij kennen de specifieke vraagstukken en randvoorwaarden binnen het onderwijs. Door deze kennis en ervaring kunnen wij snel en doelgericht aan de slag met uw vraagstuk voor ICT onderwijs.

Bloemendaal ICT levert hiervoor een breed scala aan producten en diensten op het gebied van werkplekken, servers, storage en netwerkcomponenten en werkt daarvoor met gerenommeerde toeleveranciers als HP, Acer, DELL, Microsoft, Citrix en VMware.

– Werkplekken
– Servers
– Netbook/notebook/Tablet
– Storage
– Networking (Wireless, EduRoam, BYOD)
– Cloudservices

Onderstaande gebieden kan Bloemendaal Consultancy u in ondersteunen:

Wireless op school.
Veilig met notebooks werken in een wireless omgeving, is voor veel onderwijsinstellingen tegenwoordig dé gewenste ICT-oplossing. Om te zorgen voor de continuïteit, controle en flexibiliteit die dit vereist, is BC-Wireless in de school dé aantrekkelijke totaaloplossing.

EduRoam.
Docenten en leerlingen altijd en overal probleemloos draadloos internet. Dit is eduroam: een gratis internationale dienst voor onderwijsinstellingen die een wifi-netwerk hebben.

BYOD. (Bring your own device)
De leerling komt met zijn of haar eigen apparaat(Notebook, Smartphone of Tablet). Dit is dus het apparaat waarmee hij of zij het prettigst kan werken.

Onderstaande onderwijsinstellingen gingen u reeds voor:

onderwijsref