Beschikbaar Servicedeskmedewerker / Werkplekbeheerder

Timo van den Hombergh heeft na zijn MBO opleiding gekozen voor de richting ICT en is begonnen als 1e / 2e lijns supporter om eindelijk door te kunnen doorgroeien naar senior support engineer. Timo heeft er voor gekozen om alle faseringen van 1e lijns tot 3e lijns te doorlopen, waardoor hij alle facetten van het system engineers vak kent, op zowel cliënt als server niveau.

Timo is ruim gecertificeerd op het gebied van Microsoft. Hij heeft zijn MCSE Windows Server 2012 behaald en is ook Citrix Certified Administrator (CCA) voor Xenapp 6. Verder heeft Timo de certificeringen voor Windows Server 2008 (MCITP Enterprise Administrator), Windows Server 2003 (MCSE) en beschikt hij over VMWare certificering. Daarnaast heeft hij veel ITIL ervaring opgedaan door zijn verschillende opdrachten.

Omdat hij beschikt over goede (telefonische) communicatieve vaardigheden is hij goed in staat om techniek te vertalen naar de gebruikers. Hij is een enthousiaste medewerker die problemen niet uit de weg gaat. Timo is stressbestendig, flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit) en kan goed zelfstandig maar ook in teamverband zijn werkzaamheden en taken uitvoeren. Timo is zeer kundig en procedureel gericht.

Heb je een leuke, uitdagende opdracht voor mij? Neem contact op via 085-0160480.