ICT Beheer

ICT Beheer
Wilt u ook meer rust op de werkvloer door uw ICT-beheer uit te besteden? En wilt u meer weten over de ICT-beheer kosten? Lees hieronder hoe Bloemendaal met u kan samenwerken. Met als doel: u effectief ontzorgen van ICT.

ICT-mantelovereenkomst
Bloemendaal neemt het ICT beheer bij opdrachtgevers over op basis van een ICT-mantelovereenkomst. In zo’n mantelovereenkomst komen meestal de volgende punten aan de orde:

  1. 24/7 ICT-monitoring. Wij bewaken uw ICT 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met proactief beheer van uw IT ontdekken we eventuele problemen in een vroegtijdig stadium zodat we tijdig kunnen ingrijpen
  2. Jaarlijks vrijblijvend IT-advies. Ieder jaar bespreken we uw IT en geven een onafhankelijk, helder en eerlijk advies voor de toekomst van uw IT-omgeving. Uiteraard compleet met een investeringsvoorstel.
  3. Heldere SLA. We stellen een duidelijke Service Level Agreement (SLA) op met daarin een heldere omschrijving van onze diensten en de responstijden. Ook bepalen we welke rapportages u ontvangt en ontvangt u een procedurehandboek.

Eén vast, scherp tarief
Voor complete ontzorging van uw ICT betaalt u een vast, laag tarief per maand. Ieder jaar spreken we duidelijk af wat de maandelijkse kosten zijn voor beheer. Concurrerend: door onze flexibele, platte organisatie kan Bloemendaal zeer concurrerende tarieven bieden voor ICT beheer

Voordelen
De Mantelovereenkomst met actieve monitoring en preventief onderhoud biedt voordelen aan twee kanten. Als klant weet u zich verzekerd van maximale continuïteit van uw bedrijfsprocessen en staat u niet voor onverwachte kosten. Voor ons als ICT-beheerder kunnen wij zoveel mogelijk rust binnen uw IT realiseren. Bovendien zijn de heldere afspraken over diensten, processen en kosten effectief om prettig samen te werken. Transparant!

Bloemendaal Consultancy levert full cloud-oplossingen.
U kunt bij ons uw volledige administratieve omgeving beschikbaar stellen vanuit de Cloud. In ons geval betekent dit: vanaf ons platform in het datacentrum van Telecity in Amsterdam. Al uw applicaties en data bevinden zich op onze eigen systemen in de datacentra in Amsterdam. Overzichtelijk én betrouwbaar. Uw data blijft altijd uw eigendom en is te allen tijde eenvoudig terug te halen naar een eigen systeem.
Onze oplossing is gebaseerd op de inzet van één centraal door ons beheerd platform voor al onze klanten. Het platform is uiteraard zo opgezet dat u altijd uitsluitend over uw eigen deel van het systeem beschikt, volledig afgescheiden van alle andere klanten. U kunt bij ons terecht voor o.a. : Applicatiehosting, Hosted antivirus, Hosted Exchange, Online Back-up en nog veel meer.

Hoe werkt het?
Eigenlijk best eenvoudig. Aan de hand van een, vooraf in samenspraak met u op te zetten, Plan van Aanpak zorgen wij ervoor dat al uw applicaties op ons systeem worden geïnstalleerd. Updates, onderhoud, beheer. U heeft er vanaf dat moment geen omkijken meer naar. Wij zorgen ervoor dat het systeem werkt, en dat het blijft werken

Voor meer informatie over ICT Beheer en Cloud neem dan contact op via het contactformulier. Klik hier