Beschikbaar – Senior Systeembeheerder VMWare/Microsoft

Jacob is een echte Groninger met een no-nonsense en aanpakken mentaliteit! Hij is een enthousiaste, gedreven Senior System Engineer, die zowel in team verband als zelfstandig kan werken en beslissingen nemen.

Jacob staat open voor verbeteringen of veranderingen en komt altijd zijn afspraken na. Enkele kernwoorden die van toepassing zijn op Jacob: stressbestendigheid, flexibel, analytisch, pragmatisch, teamspeler en leergierig. Jacob zijn valkuil is dat hij graag de oplossing wil bereiken en slaat daar nog wel eens in door.

De afgelopen jaren heeft Jacob voor verschillende opdrachtgevers in de functie van System engineer werkzaamheden uitgevoerd. Jacob is technisch zeer goed onderlegd en hij heeft veel ervaring met Windows en VMWare vSphere omgevingen. Daarnaast heeft Jacob ruime kennis en ervaring met monitoring en servicedesk tools. Jacob heeft handson kennis van IBM Tivoli Storage Manager en Veritas back-up in grote omgevingen. Vanwege zijn grote interesse in IT heeft Jacob thuis ervaring opgedaan met Linux. Hij heeft er een aantal systemen mee draaien.

In zijn laatste opdracht was Jacob verantwoordelijk voor de gehele installatie, configuratie & beheer / monitoring van de infrastructuur omgeving van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) te Groningen.

Heb je een leuke opdracht voor Jacob? Bel naar 06-48328470 of via mail naar erik@bloemendaalconsultancy.nl

Download hier het laatste CV van Jacob CV Jacob